09 de desembre 2008

Per on sortim (I): Locals per prendre quelcom i parlar

(Veure la part II i la part III d'aquest tema)

Vista l'enquesta de la setmana passada, primer parlaré de per on es pot sortir a Lleida, i en propers missatges de que es pot fer a la ciutat els caps de setmana.

Per tal de descriure per on es pot sortir, faré una classificació de locals als que es pot anar i fer-hi el que cadascú trobi corresponent. Aquests locals són: Cases particulars, Locals en els que es pot seure i parlar, Pubs i Discoteques. Hi ha altres locals i zones on es pot anar de nit, però pel seu caire politícament incorrecte, prefereixo no tractar-los en aquest bloc.

Organitzar una festa a casa d'un particular pot ser la manera més divertida i econòmica de reunir-se i gaudir la nit. Com la majoria sabreu, l'únic requisit és no destorbar el descans dels veïns...

Si no tens una casa en la que fer una festa, potser el que vols és reunir-te amb els amics i parlar del que sigui. Dono per suposat que aquests locals es diferencien d'un pub perquè es pot seure en cadires i taules i la música no impedeix les converses en excés, tot i que hi ha pubs en el que això també es pot fer. En el comentari d'avui, et descric els que jo recomano:

- Sapiens (Google Maps)
El Sapiens és un local situat a prop de la zona dels vins (que per qui no ho sàpiga, és la zona amb més densitat de pubs de la ciutat). És un local modern, en el que s'hi pot menjar, prendre quelcom, jugar als escacs, a les cartes, al trivial, o connectar-te en la seva xarxa wifi gratuïta. El tracte del Noel i la Marta és extraordinari: Ha arribat el punt en que només arribar ja tinc preparat el meu cubata preferit. Si us espereu fins al final, fins i tot podreu gaudir d'algun espontani contant acudits de l'Eugenio!

- Legend (Google Maps)
A la ciutat de Lleida s'han posat de moda els locals amb ambientació exòtica, ja pot ser l'O'Sullivans del carrer Bonaire, el "Australiano" de Plaça Europa, o el "Africano", a la nova rotonda que han fet davant del Bowling. D'aquests en destaco el Legend, que és al que he anat més cops. Són locals cuidats fins al últim detall, amb una decoració esplèndida. Al Legend de tan en quant hi fan monòlegs, i us recomano que visiteu la seva web, que està molt bé.
Un dels avantatges i alhora inconvenients d'aquests locals, és que t'hi pots trobar gent de totes les edats (tirant cap a majors de 25). Per tant, vigila. Potser t'hi trobes als pares. A mi m'ha passat...!

- City Arms (Google Maps)
Semblant als darrers, però enfocat cap a un públic més jove. El local és gran i té maquines de dards i billars. S'hi fan concerts, monòlegs, desfilades, o s'hi organitzen campionats de videojocs. El destaco per el següent: Els dijous tenen una oferta de Cara o Creu. Tu demanes el que vols, el cambrer llença la moneda a l'aire, i si encertes el resultat et surt de franc!

- Antares (Google Maps)
A prop del Rectorat, l'Antares té un ambient molt especial. Més bohemi que la resta, m'agrada perquè s'hi pot tenir més intimitat. De tan en quant hi van músics i es pot organitzar una jam session (concert espontani)! Aquest a més obra per les tardes i els dies de cada dia.

Hi ha molts altres locals en els que es pot seure i prendre quelcom en les nits de Lleida, com el Café del Teatre, el Garden, el Cielo, o l'exclusiu Shiva. A l'estiu també s'obren terrases com les de la Barraquita, el Cotton, la Sibil·la, etc.

Has anat als locals que he destacat? T'agraden o no? A quin local vas tu quan vols xerrar i prendre quelcom amb els amics o la parella? Explica-ho fent un comentari!

Salut i bona xerrameca!

12 comentaris:

  1. un lloc per prendre algo amb els amics i escoltar bona musica es el pub Linia

    ResponElimina
  2. Sí, el linia està molt bé... ja pensava en posar-lo al bloc, però en la següent entrada "Per on sortim (II): Pubs". És cert que també s'hi pot anar per les tardes o els dies que no hi ha massa gent a seure als sofas, xerrar o jugar a algo. Gràcies pel teu comentari Blanx!

    ResponElimina
  3. No ho sabia això del cara o creu del City Arms... k cracks, no? xD

    Jo no he anat a cap d'aquests llocs... fa la vida que no surto per Lleida... en fiiiiiin! a vere si un dia hi anem amb les amigues, i ja te contare...

    Per cert... l'unic requisit per reunir-se a casa d'algu no és no destorbar els veïns... més aviat és: no trencar res, deixar-ho tot endreçadet, etc, etc (penso en casa meva, evidentment... que si fes una festa allà, i arribessin els meus pares el dia següent i estigues tot fet un percal.. crec que el comentari de: "però pare, no vaig molestar els veïns", li seria bastant igual...XD

    ResponElimina
  4. A mi m'agrada molt el legend, m'agrada molt com està ambientat i tan aviat s'hi pot anar abans de sortir a una discoteca a fer unes copes com a parlar amb els amics tranquil·lament!

    ResponElimina
  5. i el cafè del teatre, home! ;) valen locals d'altres poblacions de la província o només éslleida city??

    ResponElimina
  6. Ara mateix no visc a Lleida, i trobo aquest bloc una super bona idea...i no nomes pels de Lleida. Si vens de fora o has estat fora una temporada, doncs potser no saps on anar i aixo et pot donar molt bones idees...Jo ja tinc ganes d'anar a un parell de llocs d'aquests! Enhorabona Dako!

    ResponElimina
  7. Jo diria un de fora molt poc conegut, suposo que serà pel tipus de música no comercial que sona. Recomano el Pub Look, situat a mollerussa amb més de 26 anys de bona música. No escoltareu ni Reggeton ni pop ni osties que sonen. Allí la bona música sona, blues, rock, indi, etc. Això si, música en directe cada cap de setmana.

    ResponElimina
  8. Doncs ja posats a dir jo us recomano el BAR BROC GROS de Bellpuig, no podríem dir que és un pub però és un bar molt xulo que els caps de setmana nit (divendres i dissabte) si que funciona una miqueta com de pub. Pots prendre't un cafè, una coca-cola, un cubata, pots sopar, i fins i tot pots jugar amb un joc dakells pin ball, la makineta akella d la boleta, sabeu?? us el recomano, sta guai!! ;)

    ResponElimina
  9. Proposo el Nuba k es troba al costat de la pacha, mol xulo, es rollo legend però ambient africà. mol wai, i es pot parla.
    El cielo tb sesta be per parlar.
    El Buda, k es troba al carreró de davant del Bigbar (al costat de l'escola de ball "el mirall") tb esta mol be.

    Aresitas!!!

    ResponElimina
  10. Qué bé! Al ser de Lleida Lleida de tota la vida només vaig pensar en la ciutat i els voltants (alpicat, torrefarrera...), però m'han agradat molt les contribucions d'altres llocs de la provincia... Gràcies!
    Sobre el Nuba, en parlo a l'entrada però no sabia com es deia... gràcies per l'aclariment!
    I per suposat, tinc l'assignatura pendent d'anar al Buda, on m'han contat que hi ha unes cambreres guapissimes!! :P
    Aviat faré la nova entrada, seguiu comentant!

    ResponElimina
  11. El Nuba es mega car!!!!!

    ResponElimina
  12. Un dels llocs que més m´agrada és el Legend. Hi pots anar per la tarde, no està massa plé i s´està molt bé al reservats que tenen amb un bon cubata i una bona conversa. També, després de un bon soparet al Bonno, que està molt aprop i és del mateix propietari (que per cert és guapíssim i sempre ronda`per allí)

    ResponElimina